Eddy Verdonck

Ik ben geboren op 30 april 1958 en woon in Geel. Mijn toneelcarrière begon in 1985 bij ’t Geels Volkstoneel met de productie: “Valstrik voor een man alleen”. Sindsdien speelde ik mee in allerhande producties o.a.: “Een vloog over het koekoeksnest”, “Het gezin van Paemel”, “De droom van zotte Rik”, “Dracula”, …


Sinds 1992 ben ik ook actief als regisseur bij ’t Geels Volkstoneel met o.a.: “Zwart-wit”, “Antigone”, “Hotlips”, “Een vreemde luis in huis”, “Steel Magnolias”, “Op mijn Duivenkot” en enkele kerstspektakels (“De sterre in Belthehem” en “Sancta Clarum”).


Maar ook bij andere gezelschappen regisseerde ik: o.a. bij De Plankeniers (Ravels): “De Zetel”, “De maagd van Vogelezang” en bij Crescendo (Herenthout): “Hoerenleed”, “De getemde feeks”.


Andere hobby’s die ik ook graag beoefen zijn o.a.: joggen, fietsen, maar bovenal: musiceren met vrienden en met het GVT-huisorkest: “Tram8”.

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.