Verhuur van de zaal

De zaal van ’t Geels Volkstoneel huren

Onze zaal in Geel is beschikbaar voor verhuur en kan gehuurd worden voor podiumactiviteiten, familie- en andere feestjes, tentoonstelling etc. Wij beschikken over een zaal van 200 m2 en een podium van 100 m2 met volledige licht en geluidinstallatie.

Met gratis parking voor de deur

De zaal van ’t Geels Volkstoneel die u kan huren is gelegen aan het Stadion De Leunen. Dit geeft het voordeel van een uitgebreide parking, vlak bij onze zaal.

Voor al uw feesten

De zaal van ’t Geels Volkstoneel is te huur voor verschillende types evenementen:
  • Familiefeesten
  • Podiumactiviteiten
  • Tentoonstellingen
  • etc…

De faciliteiten van de zaal

Ventilatie

We hebben zeer recent geïnvesteerd in een professionele mechanische ventilatie, aangestuurd door CO2 meting. Deze installatie is gedimensioneerd om bij een volledige bezetting van onze zaal te zorgen voor een goede luchtkwaliteit. 

Hygiëne

Ons sanitair is vernieuwd en heeft kranen en zeepdispensers die werken met een sensor.

Voorzieningen

In de zaal zijn tafels en stoelen ter beschikking. Van achter de toog kan u de sfeerverlichting in de zaal bedienen en van kleur veranderen, alsook is er een basis geluidsinstallatie voorzien. Het podium is voorzien van een volledige PA installatie die vanuit de regiekamer kan bediend worden. Opgelet: gebruik van de PA installatie is enkel beschikbaar voor een meerprijs en mits aanwezigheid van één van onze techniekers die per uur vergoed dient te worden. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om een beamer bij te huren, een rookmachine, of het gebruik van onze TV schermen.

We beschikken over een volledige tapinstallatie, bestek voor 150 personen, een keuken met verwarmingsplaat, koffiezetapparaat, microgolf etc. 

Neem contact met ons op 

U kan voor informatie terecht bij de zaalverantwoordelijke Gaston Vanhoof.

Telefonisch: 0476/462002 

Email: [email protected]

 

Via het onderstaande formulier:

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.