't Geels Volkstoneel Logo

’t Geels Volkstoneel

Reservaties

Om te reserveren kan u telefonisch contact opnemen met Gaston Vanhoof op het nummer 0476 46 20 02, u kan e-mailen naar: [email protected] of u kan reserveren via de site door onderstaand formulier in te vullen en op de knop Verzenden te drukken. Uw reservatie wordt vervolgens per mail bevestigd. Contacteer ons telefonisch voor de laatste stand van zaken.

Meer informatie

Toegangsprijzen gewone voorstellingen:

* Als u de reservatie in zijn geheel 7 dagen op voorhand betaalt via overschrijving krijgt u €1 korting per persoon op prijzen met een * achter.

Uitpas Kempen met kanstarief: vaste prijs 2 euro; kan betaald worden per overschrijving of cash aan de kassa. Om van dit tarief te kunnen genieten, vragen wij uw uitpas te laten uitlezen aan de kassa.

Culinaire voorstelling

  • Culinair € 42

Culinairs dienen steeds op voorhand betaald te worden door over te schrijven op onze rekening voor 1 november 2024. Ook telt de korting van €1 euro niet voor een Culinaire voorstelling.

Vergeet niet te reserveren! Kaarten afhalen aan de kassa.

Overschrijven kan op het rekeningnummer BE80 7510 0399 0477 met vermelding datum, aantal kaarten en naam waarop gereserveerd is. Om problemen te voorkomen vragen wij slechts 1 overschrijving te maken per reservatie.

In het vak ‘opmerking’ noteert u best hoeveel kaarten aan gereduceerd tarief u wil bestellen, of u speciale wensen hebt i.v.m. de zitplaats omwille van rolstoel, verminderd zicht of gehoor, enz.

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.