RESERVATIES

Om te reserveren kan u telefonisch contact opnemen met Gaston Vanhoof op het nummer 0476 46 20 02 of 014 31 58 47, u kan e-mailen naar: [email protected] of u kan reserveren via de site door onderstaand formulier in te vullen en op de knop Verzenden te drukken. Uw reservatie wordt vervolgens per mail bevestigd. Contacteer ons telefonisch voor de laatste stand van zaken.

MEER INFORMATIE

U kan ook kaarten reserveren voor de culinaire voorstellingen zonder eten. U betaalt dan het gewone tarief en uw plaatsen bevinden zich op het balkon. De voorstelling begint op vrijdag 13 november om 21u en op zaterdag 14 november om 20u.

Toegangsprijzen gewone voorstellingen:

Kassa:

Groep (+15p.):

Onder 18 jaar:

Vrijetijdspas:

€ 10,00 *

€ 9,00 *

€ 6,00 *

€ 6,00 *

* Als u de reservatie in zijn geheel 7 dagen op voorhand betaalt via overschrijving krijgt u €1 korting per persoon op bovenstaande prijzen.

Toegangsprijzen theater Culinair:

Theater culinair (voorstelling met aperitief, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie of thee)

€ 35,00

Theater Culinair  dient steeds op voorhand betaald te worden door over te schrijven op onze rekening voor 1 november 2020.

Vergeet niet te reserveren! Kaarten afhalen aan de kassa.

Overschrijven kan op het rekeningnummer BE80 7510 0399 0477 met vermelding datum, aantal kaarten en naam waarop gereserveerd is. Om problemen te voorkomen vragen wij slechts 1 overschrijving te maken per reservatie.

In het vak ‘opmerking’ noteert u best hoeveel kaarten aan gereduceerd tarief u wil bestellen, of u speciale wensen hebt i.v.m. de zitplaats omwille van rolstoel, verminderd zicht of gehoor, enz.

Contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel