Poster Robbie

Covid Safe Ticket

We organiseren onze voorstellingen als Covid Safe, dit wil zeggen dat we vragen aan de toeschouwers om een “Covid Safe Ticket” voor te leggen bij aankomst (met uitzondering van kinderen jonger dan 12).

U kan het ticket met QR-code meebrengen op papier of op uw smartphone.

Prijzen

Gewone voorstelling

  • Kassa € 10*
  • Groep (+15p) € 9*
  • Onder 18j € 6*
  • Vrijetijdspas € 6*

* Als u de reservatie in zijn geheel 7 dagen op voorhand betaalt via overschrijving krijgt u €1 korting per persoon op bovenstaande prijzen. 

Culinaire voorstelling

  • Culinair € 35

Culinairs dienen steeds op voorhand betaald te worden door over te schrijven op onze rekening voor 1 november 2021. Ook telt de korting van €1 euro niet voor een Culinaire voorstelling.

Robbie leeft al 50 jaar samen met zijn moeder Maria. Ze zeggen dat Robbie nogal een kerel is.

Ons Maria heeft er in elk geval haar handen mee vol. De Koen, welja, die van Clouseau, is zijne vriend, is dat niet straf? Robbie is een beetje speciaal ook, Maar ja… Zijn wij allemaal niet een beetje speciaal, toch?

En wat te denken dan van ons Pola en onze Joris? Amai mijne frak, zeggen ze hier in Geel, gaat daar mee naar den oorlog!

Twee zaken hebben ze allemaal gemeen: ze zeggen wat ze denken, klets, boem, patat! In elk geval, ge weet wat ge ‘r aan hebt, En… ze hebben ze een peperkoeken hart.

Ge gaat lachen,

en soms …

wordt ge ‘r week van …

weet ge niet wat ge hoort …

moet ge daar toch efkes over nadenken …

Spelers

De Speeldata

Menu Culinair

De mama zegt da onze Robbie mee mag gaan naar ’t culinair toneel in Geel. En de Joris, mijne kameraad, mag ook mee!
Dat doetem geire zenne, onze Robbie!

Als ge daar binnenkomt krijgde een glaske aperitief.

Daarna komt er een voorgerecht: dat zijn hete kaas- en garnaalkroketten.

Er is ook soep met prei en ham.

Dan komt er iets wat de Robbie niet kent niet: ossentong in maderasaus. De Robbie denkt dattem da niet mag niet, maar de Joris mag da wel. Gebraad met champignonsaus, das ook voor de Joris, want de Robbie zal wel heel veel eten van de kipfilet met zigeunersaus en ook heel veel van de frieten en kroketten.

De groenten zijn wel niet augurken met een toppeke erop niet… Spijtig. Mor ze geven gebakken witloof en groene groentenmix. “Das gezond”, zegt de mama.

Den dessert da zal ne verwenkoffie zijn: das een tas koffie met veel klein, zoete dings op een talloor heeft Pola gezegd. Dat mag onze Robbie wel zenne!

Amaai, daar gaan we nogal goe kunne eten denkt de Robbie!

Vind ons op de kaart

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.