't Geels Volkstoneel Logo

’t Geels Volkstoneel

Het geluid van zwetende chinezen

We nemen jullie mee naar het verre China. De keizer van China is jarig en er wordt een gigantisch feest op poten gezet. Iedereen heeft zijn taak gekregen, zo ook de broertjes Wing en Wong.

Beiden gaan ze volledig op in hun werk.

De tijd dringt, want binnen een uurtje zal de keizer aankomen!

 

Als Wing en Wong dan uiteindelijk bijna klaar zijn met hun werk, komt de verraderlijke Zedong roet in het eten gooien.

 

Als er dan nog twee zanggroepen komen ruzie maken over wie wel en wie niet mag spelen, een buikdanseres haar beklag komt doen over de kleedkamer, een slangenbezweerder zijn slang kwijt is, de brouwer vergeten is de drank te leveren, Ping – het meisje waar Wong stiekem verliefd op is – veel te veel bij Wing gaat helpen, en dan ook nog eens de moeder van Wing en Wong zich komt bemoeien met de zaken, gaan de poppen pas echt aan het dansen.

 

Of alles goed komt voordat de keizer arriveert, is natuurlijk de grote vraag. En zal Ping voor Wong kiezen, of toch liever voor Wing? Komen kijken is de boodschap. Wij maken er alvast een dolkomische avond van!

 

Raf Meeuws

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.