Geert Van den Broeck

De liefde voor het theater werd Geert al met de paplepel meegegeven. Voordrachtwedstrijden, licht- en geluidsregies, meespelen bij verschillende toneel-kringen, kleine rolletjes, grote rollen… Het maakte allemaal niet uit: de scène had een magische aantrekkingskracht op Geert.  Zo kwam Geert bij Theater Prometheus in Gent terecht, daarna vele jaren bij ‘Teater Rabarber’.

 

Nadien kwam zijn eigen theater: ‘De kleine speeldoos’. Interactief theater voor kleuters en eerste graad lager onderwijs. Ondertussen heeft hij vijf voorstellingen geschreven en trekt hij hier reeds 12 jaar mee door Vlaanderen. Er loopt ook nog de productie ‘Portretrecht’ voor de 3de graad LO en de 1ste graad MO, in coproductie met Theater aan de Stroom. Vorig seizoen mocht hij voor Igemo een productie maken voor de 2de en 3de kleuterklas rond milieu: ‘Het Zwarte Goud’. Dit seizoen brengen ze de voorstelling voor IOK. Volgend seizoen gaat hij samen met Pascale Wouters de voorstelling ‘Dun’ maken. Een voorstelling voor de 2de en 3de graad LO en voor het eerste jaar MO rond anorexia.

 

Ook een artistieke lijn uittekenen voor een toneelkring, in de jury zitten van de Dr. De Gruyter voordrachtwedstrijd voor de jeugd, bedrijfstheater maken, workshops geven… het is maar een greep uit zijn agenda.

 

 ’s Avonds blijft er natuurlijk nog tijd over om bij liefhebbers te gaan regisseren. Van Bekkevoort tot in Nieuwkerke-Waas, van Heist-op-den-Berg naar Olen, van Sint-Niklaas tot in Mechelen, van Tongerlo naar Onze-Lieve-Vrouw-Waver… Zowel voor volwassenen en  jongeren.

 
Geert Van den Broeck

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.