De laatste kans

maart-april 2022

Covid Safe Ticket

We organiseren onze voorstellingen als Covid Safe, dit wil zeggen dat we vragen aan de toeschouwers om een “Covid Safe Ticket” voor te leggen bij aankomst (met uitzondering van kinderen jonger dan 12).

U kan het ticket met QR-code meebrengen op papier of op uw smartphone.

Prijzen

Gewone voorstelling

  • Kassa € 10*
  • Groep (+15p) € 9*
  • Onder 18j € 6*
  • Vrijetijdspas € 6*

* Als u de reservatie in zijn geheel 7 dagen op voorhand betaalt via overschrijving krijgt u €1 korting per persoon op bovenstaande prijzen. 

Culinaire voorstelling

  • Culinair € 36

Culinairs dienen steeds op voorhand betaald te worden door over te schrijven op onze rekening voor 1 maart 2022. Ook telt de korting van €1 euro niet voor een Culinaire voorstelling.

In maart 2022 zijn we weer van de partij met “De laatste kans” van Jeroen Maes in een regie van Raf Meeuws, een driedubbele komedie in ’t kwadraat.

Het huwelijk van Mia en Rudi zit in een serieuze dip. Mia besluit daarom een relatietherapeut in te schakelen, dik tegen de zin van Rudi natuurlijk. Het onverwachte bezoek van Gino, een oude schoolkameraad van Rudi, brengt alles in een stroomversnelling en brengt Rudi op onwaarschijnlijke ideeën…

Gooi daar dan nog een Poolse minnares tussen, die de zaak ernstig komt verstoren en je krijgt een driedubbele komedie in ’t kwadraat.

Spelers

De Speeldata

Menu Culinair

aperitief
~
carpaccio van kip

~
minestronesoep

~
varkenshaasje met peperroomsaus
kip met champignonsaus


erwten en wortelen
gebakken witloof
prinsessenboontjes met spekjes


kroketten
~
chocolademousse
~
koffie of thee

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.