Maatregelen in de zaal tegen het coronavirus

Toch Theater… We spelen terug toneel in onze zaal! Na De Bus, presenteren we u Robbie. Met deze pagina willen we u informeren over de belangrijkste maatregelen die we treffen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Zoals het er nu naaruit ziet, gaan onze voorstellingen terug kunnen doorgaan zoals vroeger, uiteraard  onder voorbehoud van wijzigingen opgelegd door de Federale overheid en de stad Geel. We zetten alvast even op een rij welke maatregelen wij zullen nemen in onze zaal.

We hebben zeer recent geïnvesteerd in een professionele mechanische ventilatie, aangestuurd door CO2 meting. Deze installatie is gedimensioneerd om bij een volledige bezetting van onze zaal te zorgen voor een goede luchtkwaliteit. Gezien we door de afstandsregels, de capaciteit van onze zaal ook met meer dan de helft moeten reduceren, zullen we dus zeker in staat zijn om de opgelegde normen wat betreft luchtkwaliteit te behalen.

We stellen op verschillende plaatsen handgel ter beschikking. Ons sanitair is vernieuwd en heeft kranen en zeepdispensers die werken met een sensor. Tussen voorstellingen zullen contactoppervlakken grondig schoongemaakt worden en wordt de zaal voldoende verlucht.

Zoals u gewoon bent, kan u drank en versnaperingen bestellen voor de voorstelling, tijdens de pauze en na de voorstelling. Onze medewerkers zullen uw bestelling aannemen via de gebruikelijke tapbrieven voor éénmalig gebruik, zoals u gewend bent. We verzamelen alle bestellingen en vragen u op het einde van de avond bij het buitengaan af te rekenen aan de kassa. U kan betalen via de bankcontact-app of cash.

Vanaf 1 oktober is er geen mondmaskerplicht meer, dus ook niet bij ons! Dit uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen van de maatregelen.

We vragen zoveel mogelijk op voorhand uw kaarten te betalen (verplicht voor theater culinair en voor andere voorstellingen kost u dat ook 1 euro per kaart minder). Er zal iemand u begeleiden naar uw stoel.

Het gebruik van de toiletten zal mogelijk zijn. We voorzien een pauze lang genoeg om iedereen de kans te geven naar het toilet te gaan.

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.