Maatregelen in de zaal tegen het coronavirus

Toch Theater… We kunnen, we mogen… Maar, de regeltjes veranderen nogal eens, vandaar een overzicht op deze pagina.

Momenteel zijn onderstaande regels die van ‘code rood’. Het is dus mogelijk dat deze nog versoepelen tegen maart-april. Uiteraard is onderstaande ook onder voorbehoud van wijzigingen opgelegd door de Federale overheid en de stad Geel. 

We organiseren onze voorstellingen als Covid Safe, dit wil zeggen dat we vragen aan de toeschouwers om een “Covid Safe Ticket” voor te leggen bij aankomst (met uitzondering van kinderen jonger dan 12). U kan het ticket met QR-code meebrengen op papier of op uw smartphone. 

Meer informatie over hoe u aan een “Covid Safe Ticket” kan komen, vindt u op https://www.vlaanderen.be/het-covid-safe-ticket-als-toegangsvoorwaarde.

We hebben zeer recent geïnvesteerd in een professionele mechanische ventilatie, aangestuurd door CO2 meting. Deze installatie is gedimensioneerd om bij een volledige bezetting van onze zaal te zorgen voor een goede luchtkwaliteit.

We stellen op verschillende plaatsen handgel ter beschikking. Ons sanitair is vernieuwd en heeft kranen en zeepdispensers die werken met een sensor. Tussen voorstellingen zullen contactoppervlakken grondig schoongemaakt worden en wordt de zaal voldoende verlucht.

Zoals u gewoon bent, kan u drank en versnaperingen bestellen voor de voorstelling, tijdens de pauze en na de voorstelling. Onze medewerkers zullen uw bestelling aannemen via de gebruikelijke tapbrieven voor éénmalig gebruik, zoals u gewend bent. We verzamelen alle bestellingen en vragen u op het einde van de avond af te rekenen. U kan betalen via de bankcontact-app of cash.

Net zoals in de rest van de horeca mogen er slechts 6 personen aan dezelfde tafel zitten (tenzij uit hetzelde huishouden en uitgezonderd kinderen onder de 12).

Het sluitingsuur voor de horeca dienen wij ook te respecteren: dat is op dit ogenblik 24u .

Het dragen van een mondmasker is verplicht om zich te verplaatsen in de zaal. Enkel wanneer u aan uw tafel zit, dient u geen mondmasker te dragen.

We vragen zoveel mogelijk op voorhand uw kaarten te betalen (verplicht voor theater culinair en voor andere voorstellingen kost u dat ook 1 euro per kaart minder). Er zal iemand u begeleiden naar uw stoel.

Het gebruik van de toiletten zal mogelijk zijn. We voorzien een pauze lang genoeg om iedereen de kans te geven naar het toilet te gaan.

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.