Maatregelen in de zaal tegen het coronavirus

Toch Theater… De laatste maanden hebben we lang hoop gekoesterd,… Maar het ziet ernaar uit dat we vanaf 9 juni eindelijk terug theater mogen brengen. Met deze pagina willen we u informeren over de belangrijkste maatregelen die we treffen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

De voorstellingen zullen er nu iets anders gaan uitzien… Op dit moment hebben we nog geen 100% zekerheid over de protocols die we moeten volgen, maar we willen alvast een aantal dingen op een rijtje zetten. Dit is dus allemaal onder voorbehoud van wijzigingen opgelegd door de Federale overheid en de stad Geel.

We hebben zeer recent geïnvesteerd in een professionele mechanische ventilatie, aangestuurd door CO2 meting. Deze installatie is gedimensioneerd om bij een volledige bezetting van onze zaal te zorgen voor een goede luchtkwaliteit. Gezien we door de afstandsregels, de capaciteit van onze zaal ook met meer dan de helft moeten reduceren, zullen we dus zeker in staat zijn om de opgelegde normen wat betreft luchtkwaliteit te behalen.

We stellen op verschillende plaatsen handgel ter beschikking. Ons sanitair is vernieuwd en heeft kranen en zeepdispensers die werken met een sensor. Tussen voorstellingen zullen contactoppervlakken grondig schoongemaakt worden en wordt de zaal voldoende verlucht.

Zoals u gewoon bent, kan u drank en versnaperingen bestellen voor de voorstelling, tijdens de pauze en na de voorstelling. Onze medewerkers zullen uw bestelling aannemen via de gebruikelijke tapbrieven voor éénmalig gebruik, zoals u gewend bent. We verzamelen alle bestellingen en vragen u op het einde van de avond bij het buitengaan af te rekenen aan de kassa die we voorzien in de inkomhal. U kan betalen via de bankcontact-app of cash. We dienen het sluitingsuur te respecteren zoals in de horeca, zijnde 01u00. U kan ten laatste een kwartier voor sluitingstijd nog een consumptie bestellen en u wordt vriendelijk verzocht de zaal tijdig te verlaten.
Zoals dat ook het geval is in de horeca is het dragen van een mondmasker verplicht in en rond onze zaal, tenzij u aan uw tafel zit. Ook onze medewerkers zullen een mondmasker dragen.
Tafels worden geplaatst met inachtname van de afstandsregels, zoals in de horeca. Deze strikte regels zorgen ervoor dat onze capaciteit meer dan gehalveerd is. Mensen worden per reservatie samen aan een tafel geplaatst (max. 8 personen – tenzij uw huishouden uit meer personen bestaat). U kan ook expliciet vragen om uw reservatie te splitsen in meerdere bubbels.
Bij het binnenkomen, zal een medewerker erop toezien dat men groep per groep binnen gelaten wordt om zoveel mogelijk afstand te kunnen houden tussen de bubbels en zo min mogelijk mensen de deurklink te laten aanraken. Buiten zal een tent voorzien worden voor de wachtenden. We vragen zoveel mogelijk op voorhand uw kaarten te betalen (dat kost u ook 1 euro per kaart minder). De vestiaire is gesloten, u kan uw jas op uw stoel hangen. Er zal iemand u begeleiden naar uw stoel.
Het gebruik van de toiletten zal mogelijk zijn. Er zal iemand toezicht houden op de toestroom. We voorzien een pauze lang genoeg om iedereen de kans te geven gespreid naar het toilet te gaan.

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel