Buenos Dias Benidorm

Al vele jaren ging de familie Van Neste met de caravan naar de Moezel, maar dit jaar gaan ze met de bus naar Spanje. Ze hebben een prachtig appartement gehuurd in Benidorm, denken ze… 

Als blijkt dat ze op de 9de verdieping zitten en de lift kapot is, de toiletten verstopt zijn en de airco niet werkt, wordt de pret al iets minder. Maar ze proberen er toch het beste van te maken. Vader Juul ontmoet er een vroegere werkmakker, bomma ziet het wel zitten met de Spaanse klusjesman, en dochter Charlotte wordt verliefd op Don Juan. 

Als ze er dan achterkomen dat dieven hun buit verstopt hebben in het appartement, wordt het pas echt spannend. Een stuk met gewone Belgen en vurige Spanjaarden.

Over het stuk

Regisseur

Auteur

Jaar
1

De uitnodiging

Beste toneelvrienden,

We zen aangekomen in Benidorm en ’t is hier keigoe! Een heel schoon appartement mee zicht op zee.

En ferm Spanjaarden! De bomma is al nie meer te houwen… Maar das ook logisch hé met al die sixpacks die hier rond paraderen. Heel wat anders als ozze Juul en zen buikske zulle.

Het eten is hier ook heel lekker, maar wel veel spaans.

Welle gaan in November zeker terug! Gelle ga toch ook mee? ’t is hier zo plezant dat os Ronnyke al in zijn broek hee gedaan van’t lachen!

De bussen zullen vertrekken op de parking aan de zaal van ’t GVT vanaf 10 November. Alleen elle lachspieren af en toe smeren, anders ga de nooit in Benidorm geraken!

Alle ge hebt al de groeten van ozze Juul, ons Ronnyke, de bomma, hete Lorenzo, de Pedro en nog van veul anderen…

maar we meugen nog nie alles verklappen hé…

Tot dan en saludos!

Angele van de Juul

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.