't Geels Volkstoneel Logo

’t Geels Volkstoneel

Bloed, zweet en tranen

Wielrenner-blijspel van Jack Staal. De setting: Vader Marcel en zoon Frank hebben een zelfde droom: profwielrenner worden.

Waar gaat het over

Waar Marcel het dertig jaar geleden niet is gelukt, staat nu zijn zoon voor het beslissende moment: het Belgische kampioenschap voor amateurs winnen… Maar de relatie wankelt wanneer de zoon vertelt dat hij een relatie heeft (en wat voor één!).

Het resultaat

Bart Van den Eynde voert een eerste regie voor ’t GVT met de spelersgroep: Bart Luyckx, Alex Martens, Alfons Mertens, Carolien Van der Veken, Tim Van Gelder en Mimi Van Roosbroeck. Stefan Vanlommel en Anne Verreyt assisteren.

 

Deze ‘lach en een traan’ doet het even goed als de vorige productie, die ook al uitzonderlijk was.

 

Onze voorzitter belandt tweemaal in het ziekenhuis voor een groot nazicht en moet, na het inbrengen van twee stents, lang revalideren. Ook Frans Van Kerckhoven wordt aan de ziekenboeg gemeld. Twee maagzweren (een vreemd koppel) bezorgen hem de nodige last en ongemakken.

 

Tijdens BZT starten de repetities voor de opendeurdag van 11 februari 2006 en voor ‘le bal Flamand’, de tweede Geelse revue.

Een glimp van het stuk

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.