Krijgt da in huis!

Het appartement van Marina is de verzamelplaats van een groep vriendinnen, die elke vrijdagavond bij elkaar komen om Triviant te spelen. 

Marina is gescheiden, en lijkt zich, afgezien van het feit dat ze een enorme chaoot is, redelijk goed te kunnen redden in haar eentje. Als een van de vriendinnen, Florence, ook gaat scheiden, nodigt Marina haar onmiddellijk uit zolang bij haar te komen wonen. Alle vriendinnen, inclusief Marina zelf, zijn namelijk bang dat Florence de scheiding niet aankan en rare dingen zal gaan doen. 

Grotere tegenpolen echter zijn ondenkbaar, en het duurt dan ook niet lang voordat de bom barst tussen het neurotische kasplantje Florence en de rommelige, stoere Marina. De directe aanleiding hiertoe wordt gevormd door de twee Spaanse broers die ook in het gebouw wonen. Marina heeft haar zinnen op hen gezet, maar wordt hierin danig gedwarsboomd door Florence. 

Uiteindelijk is bij Marina de maat vol en zij zet Florence haar huis uit. Hoe kan het ook anders dan dat Florence nu liefdevol wordt opgenomen door niemand minder dan… de twee Spaanse broers. Dit is de damesversie van de beroemde, tevens verfilmde komedie van Neil Simon, boordevol ijzersterke dialogen.

 

Over het stuk

Regisseur

Auteur

Jaar
1

Wat doe(je/de) dan????

De vraag van Marina

Ge hoort dat a beste vriendin serieus in de
shit zit en ge wilt heur helpen.

Ge laat ze bij a komen wonen, mor
as gevolg daarvan staat heel awe privé op
zijne kop wa danig op a seskes werkt!

Wa doede dan???

 

De vraag van Florence

Uw beste vriendin helpt u tijdens een
crisismoment in uw leven.

Ze vangt u op bij haar thuis. Om haar te bedanken,
reorganiseert u haar chaotische huishouden.
Dit wordt echter niet geapprecieerd.

Wat doe je dan???

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.