De laatste kans

Het huwelijk van Mia en Rudi zit in een serieuze dip. Mia besluit daarom een relatietherapeut in te schakelen, dik tegen de zin van Rudi natuurlijk.

Het onverwachte bezoek van Gino, een oude schoolkameraad van Rudi, brengt alles in een stroomversnelling en brengt Rudi op onwaarschijnlijke ideeën… Gooi daar dan nog een Poolse minnares tussen, die de zaak ernstig komt verstoren en je krijgt een driedubbele komedie in ’t kwadraat.

Over het stuk

Regisseur

Jeroen Maes

Auteur

1
Jaar

Het Coronavirus

Het is geen groot geheim dat voor cultuur het jaar 2020 niet optimaal was, we hadden ook onze eerste voorstellingen in Maart 2020. Na 3 voortellingen konden we de handdoek in de ring gooien, de overheid besliste om een lockdown in te stellen om het coronavirus de kop terug in te slaan. We hoopten op een herneming in November, maar helaas gooide het coronavirus weer roet in het eten waardoor we weer de handdoek in de ring mochten gooien.

contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel

Bedankt voor je interesse!

Je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief. Indien je nog niet ingeschreven was op onze nieuwsbrief krijg je nog een mailtje waarin je dit moet bevestigen.