“De laatste kans!”

 

In November 2020 zijn we weer van de partij met “De laatste kans” van Jeroen Maes in een regie van Raf Meeuws, een driedubbele komedie in ’t kwadraat.

 

Het huwelijk van Mia en Rudi zit in een serieuze dip. Mia besluit daarom een relatietherapeut in te schakelen, dik tegen de zin van Rudi natuurlijk. Het onverwachte bezoek van Gino, een oude schoolkameraad van Rudi, brengt alles in een stroomversnelling en brengt Rudi op onwaarschijnlijke ideeën… Gooi daar dan nog een Poolse minnares tussen, die de zaak ernstig komt verstoren en je krijgt een driedubbele komedie in ’t kwadraat.

Uiteraard veranderen er wel een aantal dingen in het kader van corona preventie. We gaan mensen per reservatie aan dezelfde tafel zetten (maximum 10 personen) en het dragen van een mondmasker zal verplicht zijn vanaf het betreden van onze zaal, behalve als je aan je tafel zit. Binnenkort ga je op onze website een pagina terugvinden met alles wat u moet weten over onze corona maatregelen: https://geelsvolkstoneel.be/coronavirus-maatregelen

DE SPEELDATA

PRIJZEN

 

Gewone voorstelling

 

Kassa: € 10*
Groep (+15p.) € 9*
Onder 18j: € 6*
Vrijetijdspas: € 6*

 

* Als u de reservatie in zijn geheel 7 dagen op voorhand betaalt via overschrijving krijgt u €1 korting per persoon op bovenstaande prijzen. 

 

Vergeet niet te reserveren! Kaarten afhalen aan de kassa. Overschrijven kan op het rekeningnummer:
BE80 7510 0399 0477
met vermelding datum, aantal kaarten en naam waarop gereserveerd is.

Onze zaal is uitgerust met een ringleiding: mensen met een hoorapparaat kunnen dit in de ‘t-stand’ zetten en op die manier krijgen zij het stemgeluid van onze acteurs rechtstreeks in hun hoorapparaat te horen. Opgelet: dit werkt niet op het balkon.

Contact

’t Geels Volkstoneel

VZW Rauwelkoven 59 A

2440 Geel

[email protected]

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We verwerken uw gegevens conform het volgende privacy beleid.

© Alle rechten voorbehouden 't Geels Volkstoneel