STEF PAGLIA

14 september 2024 in ‘t Geels Volkstoneel ( Rauwelkoven 59 A Geel )
Deuren 19u30 - aanvang 20u15

Wij zagen de nog zeer jonge Stef voor het eerst spelen met zijn pas opgerichte band The Bluesbones als voorprogramma van de Amerikaanse gitaarheld Eric Steckel. Na de gig van Steckel nodigde deze Stef uit op het podium om te jammen. Die avond werden wij gewoon uit onze sokken geblazen en een nieuwe jonge gitaargod was geboren.

Ondertussen heeft Stef al een serieus parcours bij mekaar gefietst. Hij is nog steeds vooraanstaand lid van de ondertussen internationaal doorgebroken Bluesbones, hij speelt en neemt op voor de fenomenale Kaz Hawkins, met wie hij regelmatig door Europa toert, en sinds 2017 heeft hij zijn eigen band, met eigen songs en uitstekende muzikanten.
Surplus: Stef treedt aan met de nieuwe bezetting van zijn band, met een fantastische keyboardspeler.

U begrijpt het al: Wij, fans van het eerste uur, zijn bijzonder trots om Stef naar T-Blues&Roots te halen. Verwacht u aan een avond Blues-Soul-Rock van het allerhoogste gehalte.
U bent gewaarschuwd!!!

The best way to lose your blues is the Blues.

Reserveer NU

Gaston Vanhoof: 0476 08 29 87 (10u – 21u)
[email protected]


Of vul het onderstaande formulier in:

Toegangsprijzen

  • Voorverkoop € 15
  • Kassa € 18

Kaarten afhalen aan de kassa. Overschrijven kan op het rekeningnummer BE96 9730 8396 0305 met vermelding datum, aantal kaarten en naam waarop gereserveerd is. Om problemen te voorkomen vragen wij slechts 1 overschrijving te maken per reservatie. 

Locatie

’t Geels Volkstoneel
Rauwelkoven 59 A, 2440 Geel